Доброто е като малко
скъпоценно бисерче, зрънце.
Ала всъщност яркостта му дава
топлина на цяло сърце.
Доброто е магията, която всеки
притежава в своята душа.
И само ако мисъл едничка се яви,
човек протяга ръка.
Доброто винаги ще побеждава,
ще ни прави щастливи.
И вярата ще възвръща, ще твори
цветове красиви.
Доброто никога няма да се изгуби,
да спре да съществува.
Само е нужно да почувстваме,
че то спасява и лекува.
Доброто носи усмивки, светлина,
благодарност, любов.
То ще грее в спомените на хората
за целия им живот.
Доброто е като една неугасваща,
вечна, сияеща звезда.
И щом сторено от сърце е, сякаш
прави по-хубав света.
© Майчето Todos los derechos reservados