Какво да пиша? Нямам думи!
Навън е пролет разцъфтяла!
И слънце има помежду ни,
и цялата се чувствам бяла!
Но бяла не като мъглата,
и не като небето лете.
Прозрачна съм като водата
и бяла като бяло цвете!
Това очаквах цяла зима -
душата ми да оживее.
И случи се - щом има слънце,
в сърцето ми то също грее!
© Мария Борисова Todos los derechos reservados
с обич, Мария, много ме зарадва.