Feb 21, 2008, 2:30 PM

Дочаках слънцето! 

  Poetry » Other
499 0 2

Какво да пиша? Нямам думи!

Навън е пролет разцъфтяла!

И слънце има помежду ни,

и цялата се чувствам бяла!

Но бяла не като мъглата,

и не като небето лете.

Прозрачна съм като водата

и бяла като бяло цвете!

Това очаквах цяла зима -

душата ми да оживее.

И случи се - щом има слънце,

в сърцето ми то също грее!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??