18 jun 2008, 12:05

Догаряне 

  Poesía
625 0 19


Разпиляна и влюбена
тръгвах към тебе.
Гледаше умно,
някак вглъбено.
Наречена беше посоката -
хлъзгаво-стръмна.
Толкова опитен -
все се изплъзваше.
Реших после: "Баста!
Ще те прежаля!"
Никой не каза, че е опасно
точно това догаряне.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??