17 ene 2023, 20:35

Догодина до амина 

  Poesía
704 0 0

 

Пак се свърши тази олелия

три дни само ям и пия

вече мина таз година

мина, догодина до амина.

 

Тежко майко се живее,

който тези празници ги преживее

искам времето да върна

и на мен си да отвърна

"Не се тъпчи така говедо,

утре ще си, като мекотело".

 

Утре ще съжаляваш тежко

знаeш го, преживявал си го веч

пуста лакомия знаеш, ще е жежко,

но след удоволствието...оф че кеф.

 

Айде, пак от мен да мине

и таз година, както и преди

сипи пак едно червено винце

пък и две, не ще ми навреди.

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Яли, пили и се веселили »

9 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??