Пак се свърши тази олелия
три дни само ям и пия
вече мина таз година
мина, догодина до амина.
Тежко майко се живее,
който тези празници ги преживее
искам времето да върна
и на мен си да отвърна
"Не се тъпчи така говедо,
утре ще си, като мекотело".
Утре ще съжаляваш тежко
знаeш го, преживявал си го веч
пуста лакомия знаеш, ще е жежко,
но след удоволствието...оф че кеф.
Айде, пак от мен да мине
и таз година, както и преди
сипи пак едно червено винце
пък и две, не ще ми навреди.
© Hristo Hristov Всички права запазени