25 oct 2022, 9:53

Дойде на гости 

  Poesía
511 1 1

Дойде на гости

неочаквано

с почерпка,

посрещнах я,

нали е близка,

пък нали е и човек,

поговорихме

какво било е

и какво ще бъде,

тръгна си и ...

 пусна жило,

отровно,

така, за настроение,

за довиждане,

за мисли

и за сбогом.

 

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??