Дойде на гости
неочаквано
с почерпка,
посрещнах я,
нали е близка,
пък нали е и човек,
поговорихме
какво било е
и какво ще бъде,
тръгна си и ...
пусна жило,
отровно,
така, за настроение,
за довиждане,
за мисли
и за сбогом.
© Вяра Николова Всички права запазени