25 nov 2009, 22:30

Дойдох... за да си отида 

  Poesía
1030 0 0

Дойдох... за да си отида -

тук, под слънцето, където...

вятър черпеше ме със своите чувста

и подслон от облаци ми бе небето.

 

Тук спрях се, за да си почина,

загледана... във спряло време,

откривах спомени, като събирах

из полето пръснатото семе.

 

Всичко ми е мило...

дори мълчанието на пасящите коне

и жълтурчета самотни пръснали се из тревата,

чакащи някой да ги обере.

 

Дойдох и този път... за да си ида -

тук, където пасище намира моята мечта

и окриляна от тази гледка тръгва...

да се сбъдне нявга по света.

© Ивелина Паунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??