14 oct 2007, 18:39

Докара ме до пълна изнемога 

  Poesía
1210 0 49


Докара ме до пълна изнемога.
От ласките ти пощурявам аз.
Обърнах се на хищник. Огън.
Изгарям всичко с мойта страст.


Сега съм първобитен. Див съм.
Без нежността във моята душа.
Разгонено те обикалям. Искам
със лудостта ми да те заразя.


Със животинското в очите
се любим с теб. Харесва ни така.
До изнемога ме докара, но пожарът
в мен запален - дълго той горя.


С теб диви сме. И сме щастливи.
На сутринта ще бъдеш нежната жена.
Ще бъда мил и романтичен, весел.
Докато пак ни хване... лудостта.

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??