2 may 2015, 19:02

Докато съм твоя 

  Poesía
602 2 8

 

„Аз никого не съм обичала така...”

... и аз така, но ми се случи,
не
знам защо и докога,

но те обикнах до полуда.
 

А никога не съм  обичала така...
не вярвах че е истински възможно

да искам да живея на ръба

и бавно да умирам с всеки допир

 

и всичко да се скъсва в мен,

и тихо да окапва по страните

и да покълва всеки ден,

когато виждам се в очите ти...

 

Aз никого не съм обичала така,

дали разбра –  без теб не мога,

не знам защо и до кога

и ти не питай... докато съм твоя

 

* ”Безсилни думи” - Caribiana

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??