25 sept 2010, 19:58

Докога 

  Poesía » De amor
808 0 5

 

 

 

Докога

 

 

 

Докога

ще  те  гледам  омагьосан?

Докога

ще се  стремя  към  теб,

пленен  от лика  ти

тъй  чаровен

и  приятния  ти

темперамент?


Докога

ще  те  сънувам

и  все  ще  се  събуждам  сам,

и  в  утрините

ще  те  бленувам?

Докога

ще  ме  е  срам?

 

Докога

сърцето  ми  ще  бие,

щом  зърна твоите  очи

и  денят  на  пух и прах

ще  се  разбие

при наплива

на  страстните  сълзи?

Моля те,  мила,

сега  кажи -

докога

ще  ме  измъчваш  ти?

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??