Докога ще има самота,
докога ще търся любовта.
Къде се криеш, аз ли съм слепец,
че не виждам нийде около мен живец.
Не искам да съм сам,
а и без да те имам, пак не искам да те дам.
Къде се криеш, аз ли съм слепец,
ще се потопя в морето, като младенец.
Отърсвам се и с нова сила тръгвам
из света отново да те диря.
Ще те намеря, ще те опозная,
ще те обичам и после ще те забравя.
И отново ще тръгна по света
да диря пак любовта.
Maverick
© Маверик Todos los derechos reservados