Докога ще сънувам очите ти
и ще търся утеха в съня,
докога ще запълваш мечтите ми,
докога ще е тъй, докога?
Може би ще си иде с годините
тази обич и както преди
ще се нижат безсмислени дните ми,
може би ще е тъй, може би!
А сега си до мен и ме търсиш,
да запалим с тебе деня!
Нека мой да си... утре е късно,
докосни ме, докосни ме сега!
© Светла Todos los derechos reservados
С удоволствие минавам оттук, знаеш го!