31 dic 2013, 2:11

Докосни ме 

  Poesía
485 0 0

                 Докосни ме

 

 

 Докосни ме до сърцето си, 

 приеми ме до душата си,

 оцвети ореола ми,

 не отнемай радостта ми,

 послушай гласа на нежността ми, 

 не приемай властта ми, 

 окрили младостта ми,

 завладей ме,

 очаровай ме,

 изненадай ме! 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??