21 ago 2006, 0:27

Докосни ме... 

  Poesía
716 0 5
Докосни ме,
аз съм сутрешното ти кафе.
С отварянето на очите си ме вкуваш...
и на един дъх с вестинка си ме прочиташ...

Докосни ме,
аз съм запалената ти цигара.
Това изкушение без което не можеш,
в комплект с книгата ти прашна и стара...

Докосни ме,
аз съм сладката страст в гърдите ти.
Толкова съм близо,толкова съм и далеч...
Докосни ме,
аз съм Слънцето в очите ти...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??