6 oct 2006, 23:40

Докосни небето 

  Poesía
1029 0 40
Затвори очи
и докосни небето.

Когато ведрината
те обгърне,
проникне в теб,
по вените ти тръгне,
от синевата й
ще е проходил
пулс-това са,
стъпките ми леки.

Да ги усетиш можеш
само със сърцето си.

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??