Oct 6, 2006, 11:40 PM

Докосни небето 

  Poetry
1034 0 40
Затвори очи
и докосни небето.

Когато ведрината
те обгърне,
проникне в теб,
по вените ти тръгне,
от синевата й
ще е проходил
пулс-това са,
стъпките ми леки.

Да ги усетиш можеш
само със сърцето си.

© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??