6.10.2006 г., 23:40 ч.

Докосни небето 

  Поезия
1033 0 40
Затвори очи
и докосни небето.

Когато ведрината
те обгърне,
проникне в теб,
по вените ти тръгне,
от синевата й
ще е проходил
пулс-това са,
стъпките ми леки.

Да ги усетиш можеш
само със сърцето си.

© Николинка Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??