Целувай ме нежно,
докосвай ме смътно,
изпивай ме бегло,
прегръщай ме бавно...
Накарай ме силно
след теб да потръпвам,
душата ми милвай
и нека се влюбим...
В любов удави ме,
с ръце отнеси ме...
Обичай ме истински!
Не спирай! Не спирай...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados