Протегнах своите ръце.
Към най-красивото лице.
Погалих те с пръсти.
Целунах устните ти вкусни.
Докосвайки те.
Тръпнещ от желание
да докосна твоето лице.
Страстно да целуна устните.
Нежно да докосвам.
Силно да те обичам.
С цялото сърце.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados