25 may 2010, 23:35

Докосвайте ги само с любов 

  Poesía
544 0 2

Цветни пъпки са душите ни човешки,

жадни за доверие, любов и ласки...

Те търсят, искат топлина и нежност,

за да разцъфнат в цветове разкошни.

 

Тогава се разтварят доверчиво

да подарят невинната си свежест.

Тогава галят с красота очите,

опиват сетивата със вълшебство.

 

Не късайте листенцата им грубо!

Хербарии от тях не си правете!

В калта и тинята не ги тъпчете!

Докосвайте ги само със любов!

 

Цветни пъпки са душите ни човешки.

Докосвайте ги само със любов!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Генка Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрав!
  • В калта и тинята не ги тъпчете! Благодаря редовете ти са елексир ,за цвета
Propuestas
: ??:??