18 sept 2010, 16:36

Докосвам те 

  Poesía » De amor
882 0 1

           Докосвам те

 

Една съдба показа се в нощта

Любовта доплува до брега

Есента потрепна... отлетя

Огънят избухна в светлина

Нежността прегърна цвете

Облак от любов обля поля

Радостта примигна жадно

Аз докосвам те в съня...

 

          Юлиано

© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Повече от прекрасно е!Велико!
Propuestas
: ??:??