Sep 18, 2010, 4:36 PM

Докосвам те 

  Poetry » Love
830 0 1

           Докосвам те

 

Една съдба показа се в нощта

Любовта доплува до брега

Есента потрепна... отлетя

Огънят избухна в светлина

Нежността прегърна цвете

Облак от любов обля поля

Радостта примигна жадно

Аз докосвам те в съня...

 

          Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Повече от прекрасно е!Велико!
Random works
: ??:??