Докосвам те
Една съдба показа се в нощта
Любовта доплува до брега
Есента потрепна... отлетя
Огънят избухна в светлина
Нежността прегърна цвете
Облак от любов обля поля
Радостта примигна жадно
Аз докосвам те в съня...
Юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены