19 sept 2012, 15:39

Докосване 

  Poesía » De amor
1137 1 7

Докосвам те... и сякаш две слънца
целуват в мен отминалите рани,
в капчуците от слънчеви листа,
мечтаещи в съня ти да останат...

 

Докосвам те... и в мен изгаря в миг
стаената от миналото болка
и лятото събужда се със вик
и в смях се къпе в топлата си люлка...

 

Докосвам те... и сякаш песента
на нежната вселена ме разтваря.
Превръща ме във хиляди слънца,
които по косите ти изгарят...

 

Докосваш ме... и виждам пролетта,
която със коси света покрива
и сгушена в цветята на нощта
с усмихнати очи... до теб заспива...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??