30 jul 2007, 8:45

Докосване 

  Poesía
1361 0 10

Докосване
Когато се чувстваш самотен
и отритнат от целия свят,
за теб и краткият миг на докосване
означава богатство на морска звезда.

Когато се чувстваш засегнат,
когато ужасно боли,
дори и едничката ръка, протегната,
кара кръвта да кипи.

Тогава усещаш, че отново живееш,
че си отново желан  и спасен,
за всичко най-свидно милееш,
очаквайки утрешния ден.

Само едно докосване стига
да полетиш към далечния свод,
да почувстваш нестихваща сила
и жажда за бъдещ живот.

Само една мъничка ласка,
само един трепет вълшебен
може да свали и най-лошата маска,
и да те накара да се почувстваш потребен.
                                                                               1999

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??