18 ene 2008, 11:03

Докосване 

  Poesía » Otra
781 0 5

Докосване

 

Докосна очите ми -

започнах да виждам

цветовете на изгрева.

Докосна сърцето ми -

усетих, започна да бие,

да бие с пулса на времето.

Докосна ръцете ми -

политнах, разперил ръце

в една посока със вятъра.

Докосна и мислите -

всичко стана различно.

Усетих, че мисля за другите.

© Явор Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??