18.01.2008 г., 11:03 ч.

Докосване 

  Поезия » Друга
728 0 5

Докосване

 

Докосна очите ми -

започнах да виждам

цветовете на изгрева.

Докосна сърцето ми -

усетих, започна да бие,

да бие с пулса на времето.

Докосна ръцете ми -

политнах, разперил ръце

в една посока със вятъра.

Докосна и мислите -

всичко стана различно.

Усетих, че мисля за другите.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??