11 may 2009, 16:34

Докосване 

  Poesía » De amor
1103 0 18

Очаквам те от цяла вечност.

И в миг – светът изчезна.

Спря времето.

Край мен единствено –

ухание на мъж…

Докосване копнежно.

И въздухът изчезна.

И дишах само теб, любов…

 

И слънцето изгаряше дори

от нашето докосване…

 

А ние с тебе оживяхме

след първата целувка.

 

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??