1 jun 2010, 12:15

Докосване 

  Poesía » De amor
1437 0 3

Докосването ти е взрив от истини,
избухнали във моята вселена,
стопявам се във теб пречистена,
желана, нежна, преродена.

Докосването ти е дъжд вълшебен,
пулсиращи слънца в кръвта ми,
желана близост, тъй потребна,
проникнала във същността ми.

Докосването ти е полъх южен,
дъга - в душата избуяла.
И ти отново си ми нужен,
за да усещам, че съм цяла.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??