28 mar 2010, 10:25

Докосване в нереален свят 

  Poesía » De amor
502 0 0

Докосване в нереален свят

 

 

В свят измислен се впускам,

там срещнала мисли и разум –

копнея, жадувам, в полет политам.

Не искам да спирам. A трябва ли!?

 

 

Докосване в нереален свят.

Спрял е часовниктът, безвремие.

Души и тела се борят за миг –

един общ изгарящ и спомен.

 

 

Но в очите измъчени се прокрадват

сълзи от болка и чакат стенание.

Объркани, те търсят да намерят

едно лице, една любов и нежност.

 

 

И с думи да докосваш и изпиташ

напиращи желания, издигат в трепет.

Очаквано развитие, плахо и невинно.

Как да живеш в този нереален свят!?

 

 

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??