28 ago 2009, 11:20

Докосвания 

  Poesía
497 0 3

По кожата ми желая

да усещам докосванията

на ръцете ти с обич.

Без да се отива

в света на секса.

Да ме докосва

топлината на мислите ти.

Свободата ти за нежност

и чистота в удоволствията ти

ме отвличат спонтанно

в света на щастието.

Момент, помечтан от мен.

Докосванията с прегръдка

са смислената секунда

в любовта.

 

                                                                                Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??