16 feb 2005, 23:47

Докосвания_ІІІ 

  Poesía
764 0 0

 

 

(с картата на твоята реалност)


По шубраците
пълзи суетата
на стъпкана слава.
Струни
серенадят нощта.
Препъваш се,
падаш,
ставаш.
Препъваш се,
падаш,
оставаш
по камънаците
струйка,
рисуваща
руни


и
______________________стъпала,
_______________стъпала,
______стъпала.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??