16.02.2005 г., 23:47 ч.

Докосвания_ІІІ 

  Поезия
766 0 0

 

 

(с картата на твоята реалност)


По шубраците
пълзи суетата
на стъпкана слава.
Струни
серенадят нощта.
Препъваш се,
падаш,
ставаш.
Препъваш се,
падаш,
оставаш
по камънаците
струйка,
рисуваща
руни


и
______________________стъпала,
_______________стъпала,
______стъпала.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??