2 may 2010, 14:55

Дом 

  Poesía » De amor
467 0 0

            ДОМ

 

От любовта направих  дом.

Съградих го  от ласки и мечта.

Възкръсва след буря и разгром.

Щастлив съм там дори в нищета.

 

Затоплям го със спомени от дните,

че зимна е във мене ревността.

За дълго затварях вратите

в очакване да дойде  пролетта.

 

Сега край мен е листопадна есен.

Събирам гроздовия кипнал сок.

От обич безвъзвратно съм понесен.

... Пулсира в мен любовният поток.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??