1 oct 2009, 11:24

Дом на птици...(кратки форми) 

  Poesía
491 0 11

Грохотно небе...

Листа във вятъра...

Дом на птици...


****

Вятърът лудува...

Гони есенни листа...

Необратимо е...


****

Весел смях литна

откъм езерото.

Птиците подплаши...

 

 

 

 

 

 

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??