2 sept 2009, 10:24

Допир кадифе 

  Poesía » De amor
449 0 1

Бих дала всяка

мъничка частица

от бледото си съществуване,

за да мога пак

да те докосна,

да бъда близо до теб,

държаща те за ръка

да открия съвсем нов свят -

една сбъдната мечта

да промени отново всичко...

Да изтлея пак във вечността

като мъничка светулка...

Беззащитна пак да те потърся,

твоя допир,

твойта сила,

като нежно кадифе

по лицето ми да се разстила...

Коса със мирис на звезди,

морето носи облаци

с парфюм,

със твоя аромат...
И аз го вдишвам...

Усещам го навсякъде по мен,

пулсът ми забързва се,

сърцето ми се стопля от сатен,

който идва с любовта на слънцето...

Ти ми даваш своя нежен свят,

искам да си взема част от теб...

Няма да забравя този град,

няма да забравя твоя ден...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??