7 abr 2019, 11:09

Дори ... Дано... 

  Poesía
373 0 1

 

Дори да си отидат всички думи,
назаем от морето ще си взема.
И ще напиша с моливчета лунни
най-светлото писмо - до теб от мене.

 

Без звук ще пея и през смях ще плача,
прегърнала щастливата си сянка.
Въжето ще обикна и палача,
превърнала се в тиха пепелянка.

 

Ще сторя незапомнени вълшебства.
Ще стана най-красивото момиче.
Вода ще донеса от мойто детство.
Дано поне за миг ме заобичаш!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??