12 jul 2009, 14:43  

Доброта ли е? 

  Poesía » Otra
909 0 21

 

 Той има свое интересно хоби –
лови си рибки, но не ги яде,
а пуща ги "със здраве" да си ходят,
дордето пак ги хване някой ден.

И сам се мисли за добър. Нали
не ги убива, а се забавлява?
Дори не се досеща, че боли
и белези в душите им остават.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??