5 ago 2021, 15:38

Дори за миг... 

  Poesía » De amor
475 2 2

Дори да знам, че нищо не остава.

Дори да знам, че всичко се руши.

Дори да нямам дъх за да остана.

Дори да знам, че плача без сълзи.

Дори да търся минали утехи.

Дори да вярвам в истински лъжи.

Дори да чакам тъмното да свети.

Дори да знам, че пак ще ме боли...

 

Един момент дори да ми остане.

Дори за миг да знам, че във нощта,

една искра ще светне вместо пламък...

Отново ще повярвам в любовта.

© Владимир Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??