25 nov 2009, 20:46

Доскоро 

  Poesía
761 0 9

 

           ДОСКОРО

 

Нощта през утрото видя

Деня – тъй чист и светъл бе,

а цветността му я учуди

и ето - в него, за беля,

безнадеждно тя се влюби.

 

Денят през залеза видя

Нощта – безкрайно нежна бе,

а тишината го учуди

и също в нея, за беля,

безнадеждно той се влюби.

 

 Ами сега ?                                              

Но тя почувства, той – пресмята

и разрешиха тази смешка –

обгърнаха с ръце Земята –

направиха си въртележка.

 

© Тоти Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??