16 feb 2013, 18:44

Достатъчно 

  Poesía » De amor
553 1 1



Прости, не съм достатъчно добра.

Не знам защо такава ме обичаш...

Понякога съм лоша, много лоша, да,

и сякаш, не съм същото момиче.

 

Заяждам се, чак приличам на дете,

с инатите си трудно се спогаждам,

а ти успяваш с обич да ме разбереш,

така разбирам, колко съм ти важна.

 

Прости, не съм достатъчно добра.

(Навярно добрина не ми прилича...).

Понякога съм лоша, много лоша, да,

но достатъчно съм смела да обичам.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??