10 ago 2024, 8:05

Достъп забранен 

  Poesía » De amor, Canción de autor
60 0 0

Гледаш мен,
в очите право,
но не виждаш нищо там.
Променен
за тебе само,
вече си на заден план.

Знам, не вярваш.
Искаш време
твоето изтече.
И да бягаш
срещу мене,
пак ще си далече.

Доста време
ти ме мачка,
аз ти козирувах.
Бях за тебе
една играчка
и нищичко не струвах.

Що се чудиш,
че не вдигам!?
Че навсякъде си block!?
Ти се будиш,
аз заспивам.
Споко, всичко ми е "ток".

Мина вече
онази ера,
дето вечно бях ранен.
Стой далече
зад бариера.
Достъпът е забранен.

© Krischo Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??