19 may 2010, 14:26

Доверие 

  Poesía » Otra
477 0 0

От името Христово

треперят вси демони,

в кръвта Му има сила,

тя действа безотказно.

 

Когато нещо ни измъчва,

мира не ни дава,

отвътре ни разяжда,

дълбае и терзае.

 

За помощ бърза прибегни,

кръвта Му свята призови -

само тя освобождава

и сила много дава.

 

Извикай - призови

святото Му име,

пресвятата Му кръв

на помощ призови!

 

На НЕГО довери се,

вярвай от сърце,

товара ни отнема,

проблема разрешава.  

© Доми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??