21 abr 2018, 9:02

Доверие 

  Poesía » Verso libre
437 0 0

Доверие ти дадох, като Космос

обичах те, като приятел и жена

а ти предаде ме на другите от пошлост

аз дадох всичко мое, ти пък само суета

 

Не ме търси в живота ми до края

не искам да те виждам повече... уви

Бях никой с теб, сега съм в ада

ти просто ме използва и уби

 

Ще продължа без теб, ще продължавам да горя

във огъня на някоя нова страстна любов

и само в моменти на слабост и болка

аз ще си спомням за теб огорчен и... суров

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??