18 abr 2023, 7:08

Доверие 

  Poesía » Otra
107 1 0

Градинка, пълна с горски теменужки...

Сън теменужен...

Теменужени мечти...

 

Сърцето ми отново пусна всички земни нужди,

предаде се в прегръдките

на топлите лъчи

 

И днес, за сетен път пристъпвам към Безкрая, 

отворил е обятия 

за моята душа...

 

Как да се отпусна истински, не зная,

но този път 

тъй лесно ми е да се доверя ... 

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??