2 may 2007, 18:34

Доверие 

  Poesía
558 0 0

Целия свят обиколих
и в никой доверие не открих.
Надявах се някой да ме разбере,
а не всеки с желание да ме погребе.


Защо никой доверие ми няма, кажи?
Не виждаш ли как душата тъжи?
Повярвай ми, когато казвам аз,
че писател си ти за нас,


бива те в това, разбери,
не разбивай моите мечти.
Харесвам твоята творба
и не искам да свършва така!

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??