Вярвате ли?! Вярвате ли всички?
На лавина думи – празни, лаконични...
Вярвате ли, в шепа диаманти
в шепа, остарели музиканти...
Тичайки, със слънце във сърцето,
С приказки, ще заобиколим морето.
Тишина, напомня да сме честни!
С честността живее се по-лесно!
Честността не е ни черна, нито бяла.
Обувка стъклена на бала...
Зелени мисли и очите!!
Очи зелени. Бягат дните!
© Орлин Будинов Todos los derechos reservados