8.06.2017 г., 14:27 ч.

Довиждане 

  Поезия » Друга
626 1 1

 

Вярвате ли?! Вярвате ли всички? 

На лавина думи – празни, лаконични...

Вярвате ли, в шепа диаманти

в шепа, остарели музиканти...

 

Тичайки, със слънце във сърцето,

С приказки, ще заобиколим морето.

Тишина, напомня да сме честни!

С честността живее се по-лесно!

 

Честността не е ни черна, нито бяла.

Обувка стъклена на бала...

Зелени мисли и очите!!

Очи зелени. Бягат дните!

 

 

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??